سرویس رادار گیم، راهکار وزارت ارتباطات برای حل مشکلات گیمرها، رونمایی شد

وزارت ارتباطات سرویس رادار گیم را برای حل مشکلات گیمرها ازجمله دانلود فایل‌های مرتبط با بازی‌ از‌طریق سرورهای داخل کشور و ابزار کاهش پینگ رونمایی کرد.

پس از چند هفته تأخیر در رونمایی راهکار وزارت ارتباطات برای گیمرها، امروز سرویسی با نام رادار گیم (radar.game) رونمایی شد. از قرار معلوم رادار گیم شامل سه سرویس مختلف می‌شود:

  • CDN برای ارائه فایل‌های مرتبط با برخی از بازی‌ها
  • ابزار سنجش تأخیر و پینگ اینترنت کاربر
  • DNS رایگان برای کاهش پینگ بازی‌ها

ظاهراً رادار گیم فایل‌های مربوط به برخی از بازی‌ها را از‌طریق سرورهای داخل کشور در‌اختیار کاربران قرار می‌دهد تا با سرعت بیشتر و هزینه‌ی کمتر بتوانند به آن‌ها دسترسی داشته باشند.

رادار گیم می‌گوید: «یکی از مشکلاتی که گیمرهای کشورمان همواره با آن روبه‌رو بودند، مشکل سرعت کُند دانلود بازی‌ها و آپدیت آن‌ها به‌همراه پینگ یا زمان تأخیر زیاد بازی آنلاین بود که باعث اختلال و تجربه کاربری نامناسب گیمرها در ایران می‌شد.»

رادار گیم را ظاهراً بخش خصوصی و با حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و شرکت ارتباطات زیرساخت راه‌اندازی شده است.

رادار گیم ادعا می‌کند که استفاده از این وب‌سایت و اپلیکیشن، ضمن افزایش بسیار زیاد سرعت دانلود بازی‌ها و آپدیت آن‌ها، باعث کاهش چشمگیر پینگ بازی‌ها نیز خواهد شد که در‌نتیجه تجربه‌ای دلچسب در بازی آنلاین برای کاربران عزیز رقم خواهد خورد.

این اتفاق از‌طریق انتقال CDN‌های این بازی‌ها به داخل کشور و کوتاه‌کردن مسیر دسترسی کاربران داخلی کشور به سرورهای بازی و طراحی ابزارهای خاص به‌دست متخصصان جوان کشورمان صورت گرفت.

کاهش پینگ بازی‌ها در رادار بازی از‌طریق دو DNS به نشانی 10.202.10.10 و 10.202.10.11 انجام می‌شود.

در‌حال‌حاضر، فهرست بازی‌هایی که در رادار بازی پشتیبانی می‌شوند، محدود است؛ اما انتظار می‌رود بازی‌های بیشتری در آینده به این فهرست اضافه شوند. از‌طریق بخش راهنمای این سرویس می‌توانید نحوه‌ی استفاده از ابزار کاهش پینگ در سیستم‌عامل‌های لینکوس، ویندوز، مک، اندروید و نیز کنسول‌های بازی اکس‌باکس و پلی‌استیشن را مشاهده کنید.

کاربران در رادار گیم می‌توانند درخواست اضافه‌شدن بازی جدید را ارسال کنند. اینکه فرایند اضافه‌شدن بازی برای کاهش پینگ یا قرار‌گرفتن فایل‌های مربوط به آن در CDNهای داخل کشور چگونه انجام خواهد شد، هنوز مشخص نیست.

اگر سرویس رادار گیم را استفاده کردید، دیدگاه خود را درباره‌ی آن در بخش نظرات با دیگران به‌اشتراک بگذارید.

→ خواندن مطلب قبلی

آموزش کار با ترلو ؛ صفر تا صد Trello

خواندن مطلب بعدی ←

معرفی بهترین اپلیکیشن های ایرانی

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محبوب ترین